کد خبر ۹۵۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۳-۰۱-۱۴۰۳
کد ۹۵۷۸۲۸
انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۳-۰۱-۱۴۰۳

آیا دریافت مالیات از «مهریه» صحت دارد؟

آیا دریافت مالیات از «مهریه» صحت دارد؟
ماده ۱۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم - جهیزیه منقول و مهریه اعم از منقول و غیر منقول از پرداخت مالیات معاف است.

در پی انتشار خبرهایی در مورد وصول مالیات از مهریه در شبکه های اجتماعی یک مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی توضیحاتی ارائه کرد.

 
به گزارش عصر ایران؛ داود خدابنده،  مدیرکل روابط عمومی سازمان امور مالیاتی در شبکه ایکس، نوشت: «مهریه به موجب ماده ۱۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات است.
 
"ماده ۱۴۴- جهیزیه منقول و مهریه اعم از منقول و غیر منقول از پرداخت مالیات معاف است."»
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: مهریه ، مالیات
ارسال به دوستان
ابر شکوفایی؛ وقتی ارتباط بیشتر، انسان‌ها را از هم دورتر می‌کند شاخص قیمت ماهانه فائو کاهش یافت عکس یادگاری پزشکان در یک درمانگاه در اواخر دوران قاجار هوش مصنوعی کلاد حالا به حساب بانکی متصل می‌شود تا هزینه‌های کاربر را تحلیل کند آیا فؤاد ایزدی طرفدار جنگ بی‌پایان است؟ زنان هخامنشی؛ از حرمسرا تا مدیریت املاک و فعالیت‌های اقتصادی انومو سوپر ۹۰؛ مشابه پورشه در آمریکای جنوبی! (+عکس) هشدار درباره سوءاستفاده از تراشه کارت‌های سوخت سریع ترین هایپرکار روی کره زمین چینی شد! / ثبت رکورد جهانی ۵۰۳ کیلومتر بر ساعت خودرو چینی در ابوظبی (+فیلم) بورس شنبه ۱۶ آبان سبزپوش شد/ شاخص کل با رشد ۱۲ هزار واحدی به ۸ میلیون و ۳۷ هزار واحد رسید قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید تاری دید چه زمانی خطرناک می‌شود؟ مراقب این ۷ علامت باشید آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/معامله بیت‌کوین، اتریوم و تتر در روسیه مجاز شد فراری انزو سوژه عکاسی پس از روتین زیبایی هفتگی! نیمی ماهی، نیمی میمون / پری دریایی فیجی، فریبی قدیمی که زمانی جدی گرفته می‌شد(+عکس)