کد خبر ۴۳۷۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۴-۰۹-۱۳۹۴
کد ۴۳۷۸۴۲
انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۴-۰۹-۱۳۹۴

ذخیره سریع فایل‌های جدید در آفیس

عصر ایران
کاربرانی که استفاده از نسخه‌های قدیمی مجموعه آفیس را تجربه کرده‌اند به‌خوبی می‌دانند در آن نسخه‌ها، نرم‌افزار آفیس به‌طور خودکار تشخیص می‌داد فایل از قبل روی رایانه ذخیره شده یا یک فایل جدید است و در صورتی‌که فایل از نوع جدید تشخیص داده می‌شد با انتخاب گزینه‌ Save یا فشار کلیدهای میانبر Ctrl+S، پنجره‌ انتخاب محل ذخیره‌سازی و نام فایل بدون نیاز به طی مراحل مختلف برای کاربر به‌نمایش در می‌آمد.

یکی از تغییراتی که در نسخه‌های جدید مجموعه نرم‌افزاری آفیس همچون اکسل، Word و پاورپوینت مشاهده می‌شود طی مراحل مختلف برای ذخیره‌سازی فایل‌هایی است که به‌تازگی ایجاد شده‌اند.

تصویر ذخیره سریع فایل‌های جدید در آفیس

به عبارت دیگر هنگامی که شما وارد هریک از این برنامه‌ها شده و فایلی را ایجاد می‌کنید و قصد دارید آن را ذخیره کنید، ‌باید صفحات مختلفی را طی کنید تا بتوانید به پنجره‌ همیشگی ذخیره با نام جدید (Save as) دسترسی یابید تا پس از مشخص کردن نام و محل ذخیره‌سازی فایل، آن را ذخیره کنید.

کاربرانی که استفاده از نسخه‌های قدیمی مجموعه آفیس را تجربه کرده‌اند به‌خوبی می‌دانند در آن نسخه‌ها، نرم‌افزار آفیس به‌طور خودکار تشخیص می‌داد فایل از قبل روی رایانه ذخیره شده یا یک فایل جدید است و در صورتی‌که فایل از نوع جدید تشخیص داده می‌شد با انتخاب گزینه‌ Save یا فشار کلیدهای میانبر Ctrl+S، پنجره‌ انتخاب محل ذخیره‌سازی و نام فایل بدون نیاز به طی مراحل مختلف برای کاربر به‌نمایش در می‌آمد.

چنانچه به دنبال فعال کردن مجدد این قابلیت و روشی برای رهایی از طی مراحل مختلف هنگام ذخیره‌سازی فایل‌های جدید در مجموعه آفیس هستید، استفاده از ترفند زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

1 ـ هر یک از برنامه‌های مجموعه نرم‌افزاری آفیس را که قصد دارید تغییرات روی آن اعمال شود، اجرا کنید.

2 ـ از بالا سمت راست روی منوی File کلیک کنید. چنانچه تب‌های بالا را مشاهده نمی‌کنید ممکن است ریبون در حالت پنهان باشد.

روی آیکون کوچکی که کنار دکمه کمینه یا زیر آن قرار گرفته است کلیک کرده و Show Tabs را انتخاب کنید تا ریبون تب‌ها به‌نمایش درآید.

3 ـ از منوی به‌نمایش درآمده روی Options کلیک کرده و در ستون سمت چپ پنجره‌ به‌نمایش درآمده گزینه‌ Save را انتخاب کنید.

4 ـ در ستون سمت راست گزینه‌ Don’t show the Backstage when opening or saving files را پیدا کرده و علامت چک‌مارک کنار آن را فعال کنید.

5 ـ از حالا به بعد هرگاه فایل جدیدی را در برنامه موردنظر ایجاد کنید و کلیدهای میانبر Ctrl+S را فشار دهید، بدون مشاهده مراحل اضافه به پنجره انتخاب نام و محل ذخیره‌سازی هدایت خواهید شد.

منبع: جام جم کلیک

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: آفیس
ارسال به دوستان
ترامپ: تماس‌هایی درباره نارضایتی از وزیر جنگ وجود دارد/ فعلا قصد برکناری ندارم تلف شدن ۳۵ راس گوسفند بر اثر برخورد صاعقه در خراسان جنوبی R129؛ نخستین نسل مرسدس بنز SL که در اشتوتگارت تولید نشد (+عکس) رئیس سازمان انرژی اتمی: تهدیدهای مکرر رئیس‌جمهور آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران نشانه درماندگی آن‌هاست ادامه روند ناکامی‌های شمس‌آذر/ برتری ارزشمند صنعت‌نفت 7 سازگاری شگفت انگیز بدن انسان؛ از مردمانی با سالم ترین قلب های جهان تا غواصانی با طحال بزرگ تر! از بهترین و بدترین خوراکی ها برای معده خالی شنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه قبرس، کویت و ترکیه دیدار محسن رضایی و پوتین در مسکو (+فیلم)/ رضایی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین تقدیم کرد ترامپ: قصد دارم پیت هگست را در سمتش حفظ کنم وزیر پیشین آموزش و پرورش درگذشت ارتش یمن: اتهام تهدید اماکن مقدس، بخشی از دروغ‌پردازی‌های ریاض است تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ کارت امید مادر شارژ شد